Vrijedne nagrade

Započele prijave za malonogometni turnir 'Omer Tipura Dedin'

Sport / Flash | 23. 06. 2016. u 12:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Sportskog saveza Mostara održana je konferencija za medije povodom odigravanja jubilarne 20. Memorijalne ljetne lige u malom nogometu 'Omer Tipura – Dedin', na igralištu Osnovne škole Bijelo Polje u Potocima.

Ovom prilikom istaknuto je da se prijave ekipa mogu izvršiti u prostorijama FK 'Bjelopoljac' u Željuši svakim danom do 6. srpnja u vremenu između 12 i 15 sati. Konferenciji za medije nazočili su predstavnik Sportskog saveza Hasan Šišić, direktor turnira Ekrem Čolakhodžić, predsjednik Organizacijskog odbora Džafer Alić i iz Službe za informiranje turnira Miralem Gluhović.

Kotizacija po jednoj ekipi koja će se natjecati u seniorskom dijelu turnira iznosi 150 KM, dok je kotizacija za pionire 20 KM. Izvlačenje grupa upriličit će se u Kulturnom centru Potoci 7. srpnja s početkom u 19 sati. Svečano otvaranje turnira planirano je za 8. srpanj od 20:30 sati.

Organizator je i ovog puta osigurao bogate nagrade za najuspješnije ekipe i pojedince, kao i za publiku, a sve će popratiti bogat kulturno – zabavni program koji je u Bijelom Polju također postao tradicionalan u turnirsko vrijeme.

Vrijedi spomenuti da će pobjedniku turnira u kategoriji seniora pripasti novčana nagrada u iznosu od 5000 KM uz prijelazni pehar. Drugoplasiranomm timu pripast će nagrada u iznosu od 2000 KM, trećeplasiranom 1000 KM, a četvrtoplasiranom 300 KM.

Nagrade su predviđene i za naboljeg golmana, strijelca, te za fair play. Također, svake natjecateljske večeri predviđena je bogata tombola za posjetitelje.

Turnir godinama podržavaju Nogometni savez HNŽ i Sportski savez Grada Mostara, kao i brojni gospodarstvenici iz Mostara i okoline. Dodatne informacije se mogu dobiti na brojeve telefona: 574043, 061 194685 i 062 580372.

Kopirati
Drag cursor here to close