Mali nogomet

Započela liga Mjesnih zajednica općine Čapljina

Sport / Flash | 17. 07. 2012. u 11:18 Z.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicom između Gabela Polja i Struga/Gorice sinoć je u Čapljini započeo turnir mjesnih zajednica općine Čapljina. Prošlogodišnji pobjednik lige ekipa Gabela Polja sa visokih 4:0 svladala je ekipu Struge/Gorica. Za Gabela Polje golove su postigli Mario Pehar, Danijel Paponja i Slaven Krnić (2 pogotka).

U drugom susretu večeri ekipa Zvirovići/Prćavci rezultatom 6:0 nadigrala je ekipu Tasovčića. Tri gola postigao je Mateo Nikše, dva Josip Brajković i jedan Nikola Brajković.

Turnir je pozdravnim riječima otvorio predsjednik Sportskog saveza općine Čapljina dr. Dominik Lubina, koji je natjecateljima zaželio puno sreće uz fer i sportsko ponašanje, a svim ljubiteljima malog nogometa da uživaju u dobrim utakmicama i potezima.

Valja istaknuti kako su igrači mjesne zajednice Zvirovići/Prćavci na pozdravljanje izašli u majicama sa likom Zdravka Dugandžića, za kojeg je održana minuta šutnje. Inače, Dugandžić je dugi niz godina vodio ekipu Zvirovići/Prćavci i jedan je od osnivača turnira Mjesnih zajednica općine Čapljina.

Turnir se nastavlja večeras drugom večeri, u kojoj će se odigrati dvije utakmice. U prvoj utakmici u 20:40 sati sastaju se Čapljina 2 i Opličići, dok će u drugom susretu s početkom u 21:40 sati snage odmjeriti Doljani i Čapljina 1.

Kopirati
Drag cursor here to close