Finalni turnir

Započela Liga Hercegovine: Slavili Livno i Stolac

Sport / Flash | 24. 08. 2015. u 21:35 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ljubuškom je u ponedjeljak započela malonogometna Liga Hercegovine na kojoj titulu prvaka ove lige traže pobjednici Liga mjesnih zajednica svojih općina.

Domaćini su prve večeri zakazali što se tiče posjeta, pa je utakmicu gledalo svega dvjestotinjak gledatelja, od čega je najbrojnija bila navijačka skupina iz Stoca koja je za ovu priliku iz grada na Bregavi došla organizirano autobusom.

Ovogodišnju ligu otvorili su Čeljevo (Čapljina) i Zagoričani (Livno). Ekipa iz Livna slavila je s visokih 4:2.

Livno je povelo s 2:0, da bi Čapljina izjednačila na 2:2, a tim rezultatom otišlo se i na poluvrijeme, da bi Livno u drugom poluvremenu ubacilo u veću brzinu i svladalo čapljinsku ekipu.

Pobjedu Livnu donijeli su Ivo Krišto (2), Pero Krišto i Ivković Nikola. Dva gola za Čapljinu dali su Dario Mustapić i Mladen Đondraš.

U drugom susretu večeri ekipa Vidovo Polje (Stolac) slavila je nad Sarajlijama (Tomislavgrad) rezultatom 5:2.

Nikola Katić zabio je prva tri gola za Stolac, da bi mu se pridružili Ivan Perić i Nikola Katičić. Nakon što su Stočani osigurali pobjedu i usporili tempo pogodataka, Antonio Sladoja zabija dva gola za Tomislavgrad. 

25. kolovoz:
Mostar (Rodoč II) – Grude (Pešija)
Ljubuški (Cerno/Crnopod/Miletina) – Stolac (Vidovo Polje)

26. kolovoz:
Posušje (Dormišuša) – Široki Brijeg (Lijeva Obala)
Čitluk (Međugorje) – Livno (Zagoričani)

U četvrtak, 27. kolovoza, su na rasporedu polufinalne utakmice. Završna utakmica će se igrati u petak, 28. kolovoza u 22.00 sata. U slučaju vremenskih nepogoda, utakmica će se igrati u Gradskoj dvorani Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close