Denis Stojnić

Žao mi je što se u rodnom gradu neću boriti protiv Rodrigeza ili Monsona

Sport / Flash | 13. 10. 2012. u 13:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon duže pauze, naš najbolji MMA borac Denis Stojnić 1. prosica imat će meč u Novom Sadu u Srbiji. Ovaj borilački spektakl u dvorani SPENS organizira srbijanski borac Damir Mihajlović.

''Pored najboljih boraca iz regije, već imamo potvrde o dolasku poznatih svjetskih imena. Ništa nećemo prepustiti slučaju. Vodimo računa o svakom segmentu organizacije i sve mora besprijekorno funkcionirati. Denis Stojnić bi trebao odmjeriti snage s Ricco Rodriguezom ili s Jeffom Monsonom. Želimo da u Novom Sadu borbu ima i legendarni Ray Sefo'' kaže Mihajlović.

Denis je najavljen kao zvijezda, kako on kaže spreman je za novi težak meč, jer su i Rodriguez i Monson veoma poznati, iskusni borci.

''Moje protivnike nije potrebno posebno predstavljati. To su pravi fajteri. Ipak, zanima me samo pobjeda, koja bi značila i konačni povratak u UFC. Nije mi bitno ko će mi biti protivnik u Novom Sadu. Potpuno sam spreman i jedva čekam 1. prosinac. Jedino mi je žao što nisam naišao na razumijevanje odgovarajućih struktura u Sarajevu i BiH i što se u rodnom gradu neću boriti protiv Rodrigeza ili Monsona'' kaže Stojnić.

Kopirati
Drag cursor here to close