Prijem

Zahvalnice i plakete za stonotenisače Mostara

Sport / Flash | 02. 10. 2014. u 10:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski savez Mostara bio je domaćin prijemu članova stonoteniskog kluba 'Mostar' koji su postali prvaci BiH. Pored ove titule u proteklom razdoblju osvojili su gotovo sve što se osvojiti može.

Prijem su organizirali Sportski savez Mostara na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem i gradonačelnik Ljubo Bešlić. Prijemu je bio prisutan i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić.

Bešlić je zahvalio članovima ovog kluba na postignutim izuzetnim rezultatima u sportu kojim se bave, te na taj način promoviraju ime grada u veoma pozitivnom svjetlu. Zahvale je uputio i Šišić, koji je istaknuo kako za ona sredstva koja dobiju, ovi sportaši vrate višestruko gradu koji predstavljaju.

Ovom prigodom obratio se i predsjednik stonoteniskog kluba 'Mostar' Dragan Palameta koji je pobrojao sve uspjehe kluba, a ujedno se zahvalio na pomoći koju pruža Grad Mostar posredstvom Sportskog saveza. Također, izrazio je nadu kako će se u ovaj sport u narednom razdoblju uložiti više sredstava kako bi se uvjeti rada poboljšali, a time i ostvarivali mnogo bolji rezultati.

Gradonačelnik Bešlić je ovom klubu uručio priznanje za postignute rezultate, Šišić je uručio plaketu, dok je Ćorić uručio knjigu.

Kopirati
Drag cursor here to close