licenciranje

Zadnji dan roka za licenciranje, Sloboda: Nismo zakasnili!

Sport / Nogomet | 30. 11. 2015. u 12:30 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je završio rok za licenciranje klubova za iduću sezonu. Iako se govorilo kako FK Sloboda neće stići na vrijeme predati sve potrebno za licenciranje, te će tako ostati bez licence za Europu iduće sezone, iz tuzlanskog kluba poručili su kako rok nije probijen.

''U posljednje dvije godine u klubu se zna tko što radi i tko odgovara za pojedine segmente rada i djelovanja kluba. Na vrijeme su detektirani svi oni koji ne žele stabilnu Slobodu. Vrijeme kad su ulica i menadžeri vodili klub zaključeno je 06.01.2014. godine na prvom sastanku nove Uprave koja je zacrtala tada ovaj put i način rada u klubu', stoji u Slobodinom priopćenju u kom se dodaje:

'Zato izjave raznih pojedinaca o klubu a posebno o licenci su neodgovorne i neutemeljene. Jedina osoba koja je ovlaštena sa strane kluba a i N/FSBIH potpisom tajnovitosti postupka o licenciranju je direktor kluba Sabahudin Vugdalić koji brine o rokovima i procesu licenciranja i do sada nijedan rok nije probijen, a na vrijeme su informirani odgovorni ljudi u Klubu'.

Kopirati
Drag cursor here to close