Premiership

Zabijali Jelavić i Kramarić, Balotelli riješio derbi

Sport / Nogomet | 10. 02. 2015. u 22:00 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić zabio je svoj prvi pogodak u dresu Leicester Cityja, no to nije bilo dovoljno za osvajanje bodova protiv Arsenala koji je na stadionu Emirates slavio 2:1 u dvoboju 25. kola Premiershipa.

"Topnici" su poveli u prvom poluvremenu golovima Laurenta Koscielnyja (27) i Thea Walcotta (41), a nadu 'fenjerašu' Premiershipa u moguće čudo donio je Kramarić golom u 61. minuti. Bivši napadač Rijeke, Dinama i Lokomotiva u 79. minuti je mogao je i do drugog gola, izašao je sam pred Ospinu i pokušao ga lobati, no vratar Arsenala je uhvatio loptu.

Pogodak je postigao i bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić u pobjedi Hull Cityja 2:0 protiv Aston Ville. Napadač iz Gabele je zabio vodeći gol na utakmici u 22. minuti, a pomogao mu je Villin branič Ciaran Clark od čije se noge lopta odbila i prevarila Brada Guzana. Bio je to Jelavićev sedmi pogodak ove sezone. Pobjedu Hulla potvrdio je Dame N'Doye u 74. minuti.

U derbiju kola Liverpool je s 3:2 svladao Tottenham. U uzbudljivoj utakmici Redsi su dvaput vodili (Marković, Gerrard iz penala), a gosti su se stalno vraćali (Kane, Dembele), no pobjedu Liverpoolu osigurao je Mario Balotelli sedam minuta prije kraja.

Kopirati
Drag cursor here to close