još uvijek ljuti

Vujošević: ABA ligu vodi skupina gospodarstvenika sumnjiva morala

Sport / Košarka | 27. 03. 2015. u 17:08 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U redovima Partizana nikako da se pomire s činjenicom da su prošle nedjelje izgubili u Podgorici i tako izgubili prednost domaćeg parketa u doigravanju ABA lige.

Posebice ih boli neprijateljska atmosfera u dvorani, koju je danas, pet dana nakon utakmice, prokomentirao Duško Vujošević.

'Znam da su navijači Budućnosti "varvari", ali je nevjerojatan stepen divljaštva u Podgorici. Ovaj sport se igra za civilizirane ljude. Neki "milosrdni anđeo" je tamo uhvatio Milosavljevića za vrat, a da suci nisu reagirali. Utakmica u Podgorici bila je skandalozna. Možda je Sirijac kriv za bacanje bubrega, ili nije uspjela da se izvrši nečija zamisao da se prase ubaci u teren jer nam je samo to nedostajalo u kompletnom cirkusu", rekao je trener Partizana te se osvrnuo na suđenje.

"Suci čak nisu ni htjeli pogledati snimak u ključnom momentu kada je igrač Budućnosti povlačio mrežicu. Sve su to fukarska posla. Čelnici ABA lige pokazali su da nisu u stanju da vode to natjecanje. Jesam za Jadransku ligu jer je to najbolje natjecanje, ali nisam za to da ga vodi grupa privrednika sumnjivog morala", zaključio je Vujošević.

Kopirati
Drag cursor here to close