Rekorder lige

Vratar GOŠK-a: Dajem rekord netaknute mreže za ulazak u Premijer ligu

Sport / Nogomet | 27. 05. 2015. u 10:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vratar GOŠK-a Marko Sušac pomiče grnaicu rekorda - već 10 utakmica nije primio pogodak!

Zadnji put loptu je vadio iz mreže u 17. kolu u Gračanici protiv Bratstva. Od tada je nekim čudnim lokotom zaključao vrata, nakupivši čak 931 minutu bez primljenog pogotka.

Hoće li njegov rekord pomoći Gabeljanima da se domognu prvog mjesta, ostaje vidjeti.

Tek pouzdani čuvar mreže lavova za Večernjak kaže: Ne vodim evidenciju, nisam gledao te rekorde. Prije svega moram reći da je za ovo sve zaslužna ekipa. Zadnja linija mi je strašna, dobro surađujemo, vezni red također, drugačije se postavljaš kad ne ''curi''.

Bože moj, u nekim utakmicama nisam imao toliko posla, u nekim sam imao, odradio sam dobro. Sad se nadam da do kraja nećemo primiti ni jedan gol i da ćemo se plasirati u Premijer ligu. To nam je cilj.

Ja bih dopustio i pet golova primiti, samo da uđemo u Premijer ligu. Meni rekord nije bitan, mislim na ekipu''.

Na konstataciju da se čovjek ipak lijepo osjeća kad drži takav rekord Marko kaže da je motiv veći kad vodiš i kad je 0:0.

''Ekipi uvijek govorim i ako vodimo, kao protiv Goražda 3:0, da se ne opuštaju da ne primimo pogodak. Ne pripisuje se samo meni rekord, obrana je tu, i njima se piše da nismo primili gol. Vidite, najviše golova smo dali u ligi i najmanje primili. Mislim da ćemo do kraja ostati na ovih 15 primljenih, a da ćemo dati možda i 50'', ističe golman GOŠKa.

Ipak, prebacuje loptu napadačima. ''Do njih je, jer, uvijek im kažem na početku kako ga ja neću primiti, ali da oni zabiju, i to je to, završena priča''.

Dodaje kako bi za konkurenta uoči zadnjeg kola volio Budućnost više od Mladosti.

''Devedeset posto sam siguran da ćemo odlučivati svoju sudbinu u zadnjem kolu protiv Mladosti. GOŠK može tada odigrali utakmicu sezone, jer nemamo što izgubiti. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u ligi i da smo zaslužili ulazak.

Naravno, to treba potvrditi, jer kao što se može vidjeti, kući sve gazimo, ali u gostima ne idem, stvaramo prilike ali gol nas neće. Nadam se da će se otvoriti i da ćemo opet biti u Premijer ligi'', zaključuje razgovor vratar GOŠK-a Marko Sušac.

Kopirati
Drag cursor here to close