Uoči Izviđača

Vori: Ako pobijedimo, proslavit ćemo bocom iz Vinarije Nuić

Sport / Rukomet | 27. 09. 2016. u 11:19 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči večerašnje utakmice 4. kola SEHA Lige između RK Izviđač Central Osiguranje i RK PPD Zagreb, rukometaši PPD Zagreba obišli su proizvodni pogon Vinarije Nuić.

Vinogradi Nuić smješteni su u jugozapadnom dijelu Hercegovine, u mjestu Crnopod između Međugorja i Ljubuškog gdje se ponajviše uzgajaju autohtone sorte Žilavka i Blatina. Ukupna veličina vinograda Nuić iznosi oko 30 hektara koji na kraju godine mogu dati do 300 000 litara vina.

Zagrebaš Igor Vori kazao je za Bljesak.info kako je “ostao iznenađen veličinom objekta i da se nada da će večeras”, ako njegov Zagareb pobjedi, “otvoriti jednu od poklonjenih boca i proslaviti pobjedu.”

Što se tiče utakmice, Vori je dodao da je “nakon izgubljene utakmice protiv Celja moral ekipe opao, ali da će večeras maksimalno se potruditi jer je siguran da se rukometaši Izviđača neće predati pred Zagrebom, s obzirom da su od Celja izgubili samo jedan razlike”.

“Ovo je još jedan test za nas, s obzirom da nam slijede teške utakmice, pogotovo utakmica protiv Segeda, da vidimo što možemo i na kojem smo nivou jer, nitko nije zadovoljan ishodom zadnje utakmice” kazao je za Igor Vori za Bljesak.info.

Utakmica Izviđač - Zagreb igra se večeras od 17 sati uz izravan prijenos na AreniSport 2. 

Kopirati
Drag cursor here to close