Zatražio raskid

Vladavić: Želim promijeniti sredinu

Sport / Nogomet | 25. 11. 2014. u 13:20 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni Admir Vladavić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, vratio se u mostarski Velež kao najveće pojačanje ovog ljeta.

No njegov povratak u matični klub nije išao onako kako su svi zamislili. 32-godišnji napadač mučio se s ozljedama i lošom formom te u osam odigranih utakmica nije zabio ni pogodak. Nezadovoljan svojim igrama, ali i statusom u ekipi, Vladavić je zatražio raskid ugovora.

“Ne osjećam se dobro i želio bih promijeniti sredinu. To je najkraće što se može reći”, kazao nam je Vladavić koji se nada da će do raskida ugovora doći bez trzavica na svojoj relaciji s klupskim čelnicima.

“Velež je moja prva ljubav i to se neće promijeniti ni kada odem”.

Vladavić je s Veležom dogovorio suradnju na godinu dana uz opciju produženja na još jednu. Da je definitivno odlučio otići govori i spremnost da raskine ugovor na svoju štetu.

“Spreman sam platiti dio odštete ako je to potrebno, ali nadam se da ćemo naći dogovor. Jednostavno nisam tip igrača koji će primati plaću i šutjeti. Nema potrebe da zauzimam bilo kome mjesto u svlačionici”, zaključio je Vladavić.

Kopirati
Drag cursor here to close