Povratak nakon 7 godina

Vladavić: "Velež je moja majka!"

Sport / Nogomet | 12. 02. 2013. u 10:30 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Admir Vladavić će ponovno nositi Veležov dres. Napadač Rođenih igrat će u Mostaru do kraja sezone i njegov dolazak na posudbu najveće je pojačanje za ovaj klub.

Presretan sam. Nakon sedam godina ponovno ću obući najdraži dres. Hvala direktoru Tanoviću i sportskom direktoru Velagiću što su proteklih mjesec dana bili uporni i radili na tome da se prevladaju sve prepreke oko mog dolaska, hvala mom Veležu i svim ljudima u njemu. Ovo je moj klub, moja majka, jer da nje nije bilo, sigurno ne bih postigao sve što jesam u svojoj karijeri”, rekao je Vladavić za Dnevni list.

Vladavić je posljednji put u službenoj utakmici dres Veleža nosio u poprilično drukčijim okolnostima od ovih koje je sada zatekao u Mostaru. Rođeni su se te 2005. borili za povratak u Premier ligu BiH, no nisu uspjeli.

Vladavić je Rođene napustio s ružnim sjećanjem na prekinutu utakmicu u Kaknju (prekid kod 2:1 za Rudar), što je bio rezultat koji je u vrh bh. nogometa gurnuo bihaćko Jedinstvo.

Da, ostalo je mnogo toga nedorečeno na toj utakmici. Uh, kakva je tada atmosfera bila. Igrao sam toliko utakmica u životu i protiv takvih protivnika, ali onaj dan ću pamtiti uvijek”, dodao je Vladavić.

Velež je opet ugrožen Velež, budući da dva boda iznad zone ispadanja nisu nikakvo jamstvo za mirno proljeće.

Znate kako se kaže, ‘na muci se poznaju junaci’. Prije svega, mi trebamo izbaciti iz glave pomisao ‘ako’. To ne smije postojati. Ova momčad ima potencijala, ali nam ova polusezona treba poslužiti da vidimo tko može odgovoriti zahtjevima momčadi koja želi pobjeđivati”, zaključio je Admir Vladavić, prenosi Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close