Okreću se Kupu

Vitez za Rođene važan kao i gradski derbi

Sport / Nogomet | 30. 09. 2014. u 18:44 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U taboru mostarskog Veleža nisu previše trošili vremena na analize poraza u gradskom derbiju u subotu, jer već u srijedu Rođene čeka ništa manje važna utakmica, ovaj put domaća u Kupu BiH protiv Viteza.

“U nogometu, uostalom kao i životu, nema prevelike koristi od kukanja i žaljenja za propuštenim. Derbi je iza nas, a mi se okrećemo utakmici koja nam je važna i koja će biti zahtjevna, ali takve će u nastavku prvenstva biti sve”, kaže trener Veleža Nedim Jusufbegović koji se zadnji put osvrnuo na subotnji derbi.

Budući da je izlazak u Europu prioritetni Veležov cilj Kup im nije ništa manje važan nego prvenstvo. Rođeni su za protivnika u osminu finala dobili Vitez i to u nezgodnom trenutku, jer otkako se vratio Ante Miše Vitežani igraju sve bolje.

“Vratili su starog trenera, s razlogom su ga vratili jer opet igraju dobro. Mi smo domaćini, znamo što nam utakmica znači i što treba činiti i pokušat ćemo izboriti što bolji rezultat”, zaključio je Jusufbegović koji protiv Viteza neće moći računati na važnog veznjaka Dejana Jankovića koji se ozlijedio u subotu.

Prvi susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine između Veleža i Viteza igra se u srijedu u Vrapčićima u 15 sati, a uzvrat je tri tjedna kasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close