Sporna utakmica

VIDEO Savez odbio žalbu Olimpica, klub najavio novu

Sport / Nogomet | 26. 11. 2014. u 13:44 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecateljska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odbila je žalbu FK Olimpic u vezi s nastupom igrača Radnika Jovana Vučinića, te je utakmica 15. kola Premijer lige BiH Radnik - Olimpic registrirana postignutim rezultatom 2:2.

Komisija je na osnovu uvida u relevantnu dokumentaciju, nedvosmisleno utvrdila da je imenovani igrač imao pravo nastupa za FK Radnik na spomenutom susretu, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

U skladu s važećim pravilnicima i odlukama, utakmice Kupa Republike Srpske smatraju se dijelom Kupa BiH, te je shodno tome igrač Jovan Vučinić kaznu zabrane igranja jedne utakmice izdržao u susretu četvrtfinala Kupa RS između FK Mladost i FK Radnik koja je odigrana 12. studenog”, navodi se u priopćenju.

Olimpic se žalio jer je Vučinić igrao protiv njih iako je kolo ranije dobio crveni karton, a na ovu odluku najavili su novu žalbu.

Iz sarajevskog kluba žalili su se i na uvjete na kojima je odigrana utakmica, jer se igrala na igralištu u Velikoj Obarskoj, a ne u Bijeljini.

Kopirati
Drag cursor here to close