Red Bull Cliff Diving

VIDEO | Ozlijeđena skakačica pri skoku u hladnu Neretvu

Sport / Ostali sportovi | 15. 09. 2017. u 13:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najboljih svjetskih skakačica, ozlijeđena je danas u Mostaru na priprema za kvalifikacijske skokove Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva.

Kako su za Bljesak.info potvrdili iz SKB Mostar, skakačica R.I. (1991.) je zadobila lakše tjelesne ozljede, te je otpuštena iz bolnice.

Iz Red Bulla su priopćili kako je vodeća skakačica svijeta Rhiannan Iffland ozlijedila koljeno te neće sudjelovati u natjecanju.

Jedna od hrabrih skakačica danas je ozlijeđena pri skoku. Više čitajte na www.bljesak.info

Objavu dijeli Bljesak.info (@bljesak.info)Ruj 15, 2017 u 6:35 PDT


Inače, radi se o Rhiannan Iffland trenutno vodećoj u poretku ženskih skakačica. Rhiannan je australska skakačica koja je prošle godine osvojila 2016 Cliff Diving World Series prvenstvo.

Prilikom prvog susreta s Neretvom, nakon treninga, zbog jake riječne struje i hladne vode, Stari most je Iffland s ostalim kolegama ocijenila jednom od najtežih lokacija u prvenstvu Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva.

"Jako sam uzbuđena što sam ponovo ovdje u Mostaru, gdje su skokovi tako važan dio kulture. Ove godine se borim za titulu i dobrim nastupom ovdje mogla bih je zapečatiti", kazala je aktualna prvakinja Rhiannan Iffland nakon prvog ovogodišnjeg susreta s Neretvom.

Kopirati
Drag cursor here to close