Novi premijerligaši

VIDEO | Mostar diše punim plućima i živi punim srcem

Sport / Flash | 21. 06. 2017. u 13:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski savez Grada Mostara upriličio je prijem za nove mostarske premijerligaše, SOK Mostar, SKK Student i Sportsko društvo invalidnih osoba "Neretva" - sjedeća odbojka.

Ti sportski kolektivi su u prethodnoj sezoni osvojili prva mjesta, što ih je promoviralo u najelitnije natjecanje, Premijer ligu.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić izjavio je da je taj grad u posljednjih mjesec-dva postao grad sporta.

''Osim titula koje ste osvojili i kupova, evo i vi koji ste prešli u viši rang natjecanje, to je rezultat vašega rada, trenera i uprava. Sportski savez Grada Mostara onoliko koliko je bio u mogućnosti zajedno s gradom je pomagao'', dodao je Šišić.

Načelnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić istaknuo je kako Mostar ovih dana diše punim plućima i živi punim srcem.

''Ovo je postao sportski grad, dobili smo dvije titule, kad se doda tome i jedna titula Širokog možemo reći da je ove godine Hercegovina 'in' što se tiče sporta'', kazao je Ćorić.

SOK Mostar i SKK Student djeluju u sklopu Sportske udruge studenata Studentskog centra Mostar. Predsjednik te organizacije Dražen Mikulić zahvalio je Gradu Mostar i Sportskom savezu na potpori.

''Ovo zahtijeva veliki rad i financijska sredstva, tako da nas je Grad pratio. Sportski savez pratio nas je u jednom dijelu. Trebat će još više i nadam se tome. Mislim da ovaj grad zaslužuje studentski sport'', poručio je Mikulić.

Na potpori pri ostvarenju premijerligaškog statusa, uime Sportskog društva invalidnih osoba "Neretva'' zahvalio je Velija Klepo.

Predsjednik Sportskog saveza Hasan Šišić uručio je predstavnicima klubova priznanja za ostvarene uspjehe, a on je od predsjednika SOK Mostar i SKK Student Dragana Mikulića dobio zahvalnicu za potporu u dosadašnjem radu.

Kopirati
Drag cursor here to close