Priopćenje

Veselo u Veležu: Novi upravni odbor traži novu sjednicu

Sport / Nogomet | 21. 07. 2016. u 10:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novoizabrani Upravni odbor FK Velež zatražio je sazivanje nove sjednice skupštine na kojoj bi se razmotrili sljedeći koraci u stabilizaciji kluba.

"Zbog novonastale situacije i saznanja na posljednjoj izvanrednoj izbornoj Skupštini FK Velež i nespremnosti da se iskreno uđe u proces reorganizacije kluba, te nemogućnosti provođenja zamišljenih reformi, tražimo od radne grupe sazivanje nove izborne Skupštine u roku od 7 dana, na kojoj bi se trebale donijeti odluke od krucijalne važnosti za budućnost kluba", stoji u priopćenju Upravnog odbora FK Velež.

Traži se izbor novog Nadzornog odbora na prijedlog novoimenovanog Upravnog odbora, odobrenje za izmjenu Statuta kluba i mandat od četiri godine novoizabranom Upravnom odboru.

"U nadi da ćete pokazati zrelije razmišljanje o nužnosti promjena u FK Velež, mi smo spremni ponovno razmotriti situaciju našeg daljnjeg angažiranja po prethodno iznesenim zahtjevima. Jer svi smo mi navijači Veleža i istinski želimo da se klub vrati na stare staze slave. Cijeneći odgovornost i značaja FK Velež za Mostar i Hercegovinu, bilo bi nam drago da se pojave i drugi koncepti koji razmatraju budućnost Veleža na svoj način i da se to prezentira na sljedećoj Skupštini, a da se delegati izjasne o najboljoj opciji", stoji u priopćenju Upravnog odbora FK Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close