Novi ogled

Velež želi i drugi put dobiti Slaviju u ovome tjednu

Sport / Nogomet | 19. 09. 2014. u 12:17 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon malog niza utakmica bez pobjede mostarski Velež napokon je uspio slaviti. I to u strašno važnoj utakmici za ovaj klub, budući da si je mostarski klub zacrtao izlaz u Europu, kroz Kup ili Prvenstvo.

Rođeni su u Foči svladali Slaviju s 2:1 i prošli u osminu finala Kupa BiH. Pošto je ovo bio daleko najjači par ove faze natjecanja, bilo je očekivano da utakmica bude neizvjesna. Odluka je pala u 92. minuti i svojim golom Dejan Janković odveo je Mostarce među 16 ekipa.

“Imali smo sreće da smo gol zabili na samom kraju utakmice, ali mislim da smo zaslužili pobjedu i da smo mogli i ranije riješiti utakmicu”, kaže trener Veleža Nedim Jusufbegović te dodaje:

“Utakmica je bila dosta dobra, bilo je puno prilika na obje strane, kako i priliči susretu ekipa iz gornjeg dijela ljestvice Premier lige”.

Put u Foču bio je dugačak i naporan, a Mostarce već u subotu čeka nova utakmica. Zanimljivo, opet protiv Slavije, ali ovaj put u prvenstvu.

“Teško je bilo koga dobiti dvaput u četiri dana, ali mi ćemo dati sve od sebe da to uspijemo. Umora ima, pokušat ćemo se rekuperirati do subote, ali umor ne smije biti nikakvo opravdanje”, zaključio je Jusufbegović.

Utakmica između Veleža i Slavije igra se u subotu u 16 sati na stadionu u Vrapčićima.

Kopirati
Drag cursor here to close