Probe nisu donijele ništa

Velež u nastavak sezone sa samo dva pojačanja

Sport / Nogomet | 16. 02. 2015. u 13:45 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža u subotu su u Kotoru odigrali posljednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Crnoj Gori.

Odigrali su prijateljski susret protiv crnogorskog prvoligaša Bokelja i izgubili minimalno s 0:1. Ipak, u tom susretu vidio se umor i zasićenje kod nogometaša Nedima Jusufbegovića koji je u ta dva tjedna vidio što je trebao vidjeti.

“Imali smo odlične uvjete u Crnoj Gori, puno bolje nego bi imali kući. Odigrali šest utakmica koje su ispunile svrhu. Pokazivali smo mane i vrline. Sada nam ostaje da na vrlinama gradimo dalje, a da do početka prvenstva koliko god možemo ispravimo mane”, kaže nam trener Jusufbegović.

Tijekom ovih priprema s Veležom je bilo nekoliko igrača na probi. Među njima i lijevi bok iz Japana Shohei Hasegawa koji se svidio stručnom stožeru Veleža, ali ne toliko da bi mu ponudili ugovor.

“Japanac se nije vratio s nama, a ostali igrači koji su bili na probi poslani su doma još i ranije. Tako ostajemo na samo dva pojačanja, na Demiću i Reljiću. Imamo to što imamo, nema više ni prostora ni vremena da se dovode novi igrači, a prvenstvo će pokazati je li to dobra odluka ili ne ”dodao je Jusufbegović.

To znači da će Velež u nastavak sezone ući bitno oslabljen, barem ako se gleda činjenica da je u zimskoj pauzi otišlo sedam igrača, a došla dvojica. Hoće li se to odraziti i na njihove igre vidjet ćemo kroz nekoliko tjedana.

OTIŠLI
Admir Vladavić
Asim Škaljić
Nikola Janićijević
Samir Merzić
Mladen Popović
Marsel Mace
Eldin Bešo
DOŠLI
Riad Demić
Miloš Reljić

Kopirati
Drag cursor here to close