Drina u Vrapčićima

Velež otvara sezonu u kojoj želi izlaz u Europu

Sport / Nogomet | 01. 08. 2014. u 13:39 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U taboru Veleža od iduće sezone očekuju iskorak, a ako su prošle sezone bili peti, što je najveći doseg Veleža otkako se igra Premier liga BiH, onda bi iskorak bio ulazak u Europu.

“Prije svega naš cilj je biti bolji nego prošle sezone i na tabeli ali i na terenu. Mi se ne možemo proglasiti favoritima u odnosu na ekipe koje su prošlu sezonu završile ispred nas, mislim da je to nerealno. Naravno, kao što rekoh cilj nam je biti bolji nego prošle sezone, što znači i bolji plasman”, kaže trener Veleža Nedim Jusufbegović, prenosi službena stranica mostarskog premierligaša.

U subotu u okviru prvog kola nove sezone u Vrapčićee stiže novi premierligaš, pobjednik nogometnog prvenstva Republike Srpske zvornička Drina.

“Pred nama je sezona u kojoj se u svakoj utakmici moramo dokazati. Drina jeste novak u ligi, ne možemo da je automatski podcijenimo. Naprotiv, bit će to još jedan težak meč, kao i uostalom i preostali u sezoni”, istaknuo je Veležov kapetan Samir Merzić.

Velež je tijekom prijelaznog roka puno trgovao i doveo veliki broj pojačanja. Međutim, kako sada stvari stoje, mnogi od njih neće nastupiti u subotu. Naime, zbog problema oko registracije i certifikata mnoge prinove Rođenih imat će pravo nastupa tek u drugom kolu.

“Prije svega nećemo moći računati na trojicu stranaca, čija papiorologija nije još završena. Haurdiću je certifikat iz Češke došao nakon završetka perioda za registraciju za 1. kolo. Na ozljedu se žalio i Vladavić. To su nam stanoviti problemi sa sastavom uoči početka susreta”, smatra trener Jusufbegović te zaključuje:

“Međutim, bez obzira na sastav mi trebamo da imamo respekt i prema našem sutrašnjem protivniku. To što je Drina novak ne znači da je u podređenom položaju. Iako je tijekom pauze teško doći do kvalitetnih video materijala, ipak smo analizirali igru protivnika i oni imaju nekoliko iskusnih pojedinca”, prenosi Jusufbegovićeve riječi Veležova stranica.

Susret Veleža i Drine igra se u Vrapčićima u subotu u 17 i 30.

Kopirati
Drag cursor here to close