zadnje gostovanje

Velež oslabljen kod Zvijezde koja "hvata zadnji vlak"

Sport / Nogomet | 23. 05. 2015. u 09:25 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež privodi sezonu kraju u, barem rezultatski, vrlo lošoj formi. Nanizali su četiri uzastopna poraza, a za pobjedu ne znaju već više od mjesec dana.

“Svima nam je žao zbog vezanih poraza u posljednje vrijeme. Protiv Slobode u prošlom kolu stvarno smo igrali loše. Pristup mora biti bolje, a s njim će doći i rezultati”, kaže nogometaš Veleža Riad Demić.

Povratnik u Velež Demić stigao je zimus iz Zvijezde iz Gradačca gdje Rođeni gostuju ove subote. Zvijezda je čvrsto zakovana za dno i utakmica protiv Veleža praktično je za nju “posljednji vlak”.

“Zvijezda zaslužuje respekt, jer njen položaj na ljestvici ne oslikava realnu kvalitetu njene momčadi. Mi nećemo biti kompletni, ali nadam se da ćemo ostvariti pobjedu, prvu u gostima ove sezone. Iako stvarno neće biti lako, pogotovo jer njima pobjeda znači život”, dodaje Demić.

Iako je stigao kao pojačanje Demić tek u zadnje vrijeme dobiva pravu priliku. U prošlom kolu igrao je čitavo drugo poluvrijeme, a u prethodnom kolu zabio je i gol.

“Konačno sam dobio pravu priliku i vjerujem da sam ju iskoristio. Pogodak koji sam postigao u Vitezu popravio je samopouzdanje. Novi trener Muharemović dobro radi i uvjeren sam da ćemo s njim na klupi iduće sezone praviti dobre rezultate”, zaključio je Demić.

Zbog crvenog kartona u Mostaru je ostao Marko Nikolić, dok će zbog ozljede susret sa Zvijezdom propustiti Dejan Janković, Ibrahim Škahić, Anes Haurdić i Sinan Jakupović.

Kopirati
Drag cursor here to close