prozivka u nedjelju

Velež će se pripremati na Zlatiboru

Sport / Nogomet | 19. 06. 2015. u 18:27 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u pogon kreću nogometaši Veleža. Trener ovog mostarskog premijerligaša Dželaludin Muharemović u nedjelju će izvršiti prozivku igrača, održati sastanak s njima i predočiti im plan i program priprema.

U ponedjeljak i utorak zakazani su liječnički pregledi, a onda će Muharemović održati prve treninge. Nekadašnji nogometaš Željezničara i Zagreba prvi put će u svojoj karijeri kao prvi trener voditi pripreme jedne momčadi.

Velež će se na početku pripremati u Mostaru i Čitluku, a 5. do 15. srpnja pripremat će se na Zlatiboru, popularnom odredištu za pripreme mnogih klubova, pa će Rođeni moći birati protivnike za priajteljske utakmice.

“Na Zlatiboru smo planirali odigravanje tri utakmice, a protivnike ćemo ugovarati naknadno budući da se u tom periodu tamo nalazi veliki broj ekipa. Trudit ćemo se izabrati što kvalitetnije rivale. Po povratku u Mostar ulazimo u sami finiš priprema i do početka prvenstva ćemo odigrati još jednu generalku koja bi predstavljala uvertiru pred prvo kolo”, kazao je trener Veleža Dželaludin Muharemović, prenosi službena stranica ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close