Mame Biram

Uvjerljivi Chelsea, Stoke iznenadio Manchester City

Sport / Flash | 30. 08. 2014. u 14:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trećem kolu engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svojem terenu izgubio od Chelseaja 3:6, a Stoke je u gostima iznenadio aktualnog prvaka Manchester City pobijedivši 1:0.

Chelsea je već nakon tri minute vodio 2:0, a do poluvremena Everton je pogotkom Mirallasa uspio smanjiti zaostatak. U drugom dijelu, od 67. do 90. minute, postignuto je čak šest golova.

Strijelci za Chelsea bili su Diego Costa (1, 90), Branislav Ivanović (3), Seamus Coleman (67-ag), Nemanja Matić (74) i Ramires (77), a pogotke za Everton zabili su Kevin Mirallas (45), Steven Naismith (69) i Samuel Eto'o (76).


Stoke je u gostima pobijedio Manchester City 1:0. Strijelac je bio Senegalac Mame Biram Diouf, koji je pretrčao 60 metara da bi zabio u 58. minuti za pobjedu Stokea.

Ni najskuplje pojačanje u povijesti engleskog nogometa nije pomoglo Manchester Unitedu da upiše prvu pobjedu. Angel Di María je odigrao 70 minuta u debiju za United, koji je u gostima kod novog Premierligaša Burnleyja odigrao 0:0. I tako Manchester United nakon tri kola ima samo dva boda.

No, zato odlično ide Swanseaju, koji je upisao treću pobjedu i ima maksimalnih devet bodova. Swansea je svladao West Bromwich Albion 3:0 pogocima Nathana Dyera (2, 71) i Waynea Routledgea (24).

Kopirati
Drag cursor here to close