Tomislavgrad

Utakmicama pretkola počela završnica Lige Hercegovine

Sport / Flash | 21. 08. 2014. u 08:56 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završnica malonogometne Lige mjesnih zajednica Hercegovine, koja se ove godine igra u Tomislavgradu, počela je srijedu i to pobjedom ekipe "Grude Centar" nad ekipom domaćina iz "Eminova Sela" rezultatom 14:5.

U drugoj odigranoj utakmici koja je počela u 20 sati, "Borojevići /Masline" iz Stoca su u zadnjim minutama dali gol te s rezultatom 3:2 pobijedili ekipu Lige MZ Livna.

Navedene ekipe sinoćnjeg susreta imaju najslabije koeficijente s dosadašnjih natjecanja u Ligi Hercegovine te su prema novom sustavu uvedenom od ove godine svrstane u pretkolo natjecanja.

Večeras se na terenu Gradskog sportskog kompleksa u Tomislavgradu sastaju predstavnici Čapljine i Čitluka odnosno sinoćnji pobjednik prvog pretkola Gruda i Ljubuškog.

Malonogometna liga mjesnih zajednica Hercegovine se igra do 24. kolovoza kada je planirana finalna utakmica, dok je dan ranije rezerviran za polufinalne utakmice.

Pokrovitelj ovogodišnje "Lige Hercegovine 2014" je Općina Tomislavgrad i Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta Hercegbosanske županije, a glavni sponzor je HT Eronet.

Kopirati
Drag cursor here to close