Žal za porazom

Uščuplić: Neriješeno bi bilo najrealnije

Sport / Nogomet | 22. 08. 2014. u 08:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić unatoč porazu zadovoljan je igrom svoje ekipe u prvoj utakmici play offa Europske lige protiv Borussije Mönchengladbach.

Sarajevo je poraženo rezultatom 2:3, a Uščuplić je nakon utakmice izjavio da bi, po njegovom mišljenju, najrealniji ishod susreta bio neriješen rezultat s obzirom na prikazanu igru obje ekipe.

- Odigrali smo izuzetno kvalitetnu utakmicu protiv puno jačeg protivnika, koji ovakve utakmice igra svakog tjedna. Dobro smo im parirali. Mislim da bi realno bilo da je rezultat ostao 2:2, s obzirom na to da smo drugi gol primili izuzetno naivno - kazao je Uščuplić na press-konferenciji nakon utakmice.

Naglasio je da je primljeni pogodak u finišu poluvremena psihološki negativno utjecao na igrače, jer su do tog trenutka, kako kaže, držali visok nivo igre i dominirali terenom.

- Kada primite takav gol normalno je da ekipa malo "potone". No, uspjeli smo se vratiti golom Duljevića, ali na kraju nismo uspjeli da odigramo neriješeno - dodao je.

Uščuplić vjeruje da njegovi izabranici mogu jednako kvalitetno odigrati i u revanšu te pružiti dostojan otpor njemačkom timu.

Trener Borussije Lucien Favre zadovoljan je rezultatom, ali je upozorio da njegov tim nije osigurao dalji plasman.

- Sarajevo je odigralo jako dobro tehnički, puno su trčali i pravili su nam probleme. Pobijedili smo 3:2, ali ipak moramo još puno raditi i korigirati neke stvari. Sarajevo je izgubilo i od Haugesunda i od Atromitosa na svom terenu, svjestan sam da ovo nije gotovo - kazao je Favre.

Kopirati
Drag cursor here to close