Čak 150 milijuna

United dao rekordnu ponudu za Balea?

Sport / Nogomet | 24. 12. 2014. u 11:44 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski nogometni velikan Manchester United ponudio je 150 milijuna eura za Garetha Balea, objavio je španjolski radio Cadena Cope.

Posljednjih dana se sve češće špekulira o zanimanju Uniteda za krilo Reala. Menadžer madridskog kluba Louis van Gaal nije pokušao ni demantirati te priče, ali je prvi put neki španjolski medij izašao u javnost s vješću o službenoj ponudi.

Bale je prije 18 mjeseci postao najskuplji igrač u povijesti nogometa kada je iz Tottenhama prešao u Real za 100 milijuna eura, pa bi ovaj transfer u United bio novi rekord.

Velšanin je bio jedan od ključnih igrača Reala protekle sezone na putu k osvajanju Lige prvaka, a postigao je 33 gola uz 24 asistencije na 66 mečeva otkako je stigao na "Santiago Bernabeu".

Međutim, dolaskom Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa njegov utjecaj na igru Reala je osjetno manji, a zbog navodne želje Reala da dovede iz Liverpoola Raheema Sterlinga, sve se češće špekulira o Baleovom odlasku.

Real navodno neće prodati Velšanina, ukoliko on ne izrazi želju za napuštanje "Bernabeu". Na pitanje medija da li United želi dovesti Balea, Van Gaal je samo rekao da to nije tema za javnost.

Kopirati
Drag cursor here to close