Kolizicija

Ultra 'seli' Hajduk s Poljuda?

Sport / Flash | 22. 06. 2015. u 15:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Hajduka Marin Brbić nakon ždrijeba u Nyonu otkrio je kako će i Hajduk tražiti zamjenu domaćinstva u prvom kolu kvalifikacija za Europa ligu.

Splićani će prvu europsku utakmicu igrati protiv estonskog Sillamae Kaleva 2. srpnja, a uzvrat 9. srpnja. Prema ždrijebu Hajduk bi prvo trebao na gostovanje, ali pokušat će zamijeniti domaćinstvo, kao što je to napravio hrvatski prvak Dinamo sa svojim protivnikom u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Razlozi su, međutim, drugačiji.

Dok "modri" mijenjaju domaćinstvo kako bi pokušali namamiti veći broj gledatelja, Hajduk će pokušati izbjeći koliziciju sa Ultra festivalom.

"Zbog Ultra festivala koji se održava na Poljudu tražimo način da se zamijeni domaćinstvo. Uspostavili smo kontakt s predsjednikom estonskog kluba i u roku od dva dana znat ćemo odgovor na naš zahtjev", kazao je Brbić.

Ako ostane trenutni raspored, Hajduk će biti domaćin u Dugopolju na stadionu Hrvatski vitezovi.

U slučaju prolaska Hajduk će u 2. pretkolu Europske lige igrati protiv pobjednika susreta Vikingur Reykjavik - Koper. Termini drugog pretkola su 16. i 23. srpnja, a Hajduk bi prvu utakmicu igrao u gostima.

Kopirati
Drag cursor here to close