Potraga?

UEFA danas raspravlja o kazni; nitko od huligana još nije priveden

Sport / Nogomet | 20. 06. 2016. u 06:34 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju poslijepodne policija nije privela niti jednog huligana s popisa na kojem se nalaze imena 25 osoba, a koji je MUP sastavio na osnovi fotografija i televizijskih snimaka.

Pretpostavlja se kako se skupina izgrednika još nalazi u Francuskoj, a Jutarnji list neslužbeno doznaje da je popis imena proslijeđen francuskoj policiji koja je dobila naredbu da uhiti osobe za koje se sumnja da su sudjelovale u izgredima na stadionu u Saint-Étienneu.

"Sve što Savez može napraviti u ovom trenutku jest proslijediti informacije i saznanja. Nakon toga ostaje nam samo nada da će nadležne službe odraditi svoj dio posla sukladno svim dostupnim informacijama te da će osigurati uvjete kako bismo svi uživali u nogometu. Uostalom, zbog toga smo došli u Francusku", rekao je za Jutarnji list Miroslav Marković, šef za sigurnost HNS-a iz Deauvillea.

Disciplinska komisija UEFA-e danas će održati sastanak na kojem će se raspravljati o kazni za Hrvatski nogometni savez zbog divljanja navijača na utakmici protiv Češke u 2. kolu skupine D Eura u Francuskoj. UEFA bi trebala izvijestiti HNS o kazni negdje oko podneva.

Kopirati
Drag cursor here to close