Akcija učlanjenja

Udruga ''Naš Hajduk'' dobila 216 novih članova iz Čapljine

Sport / Flash | 10. 01. 2016. u 21:49 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni kiša koja je cijeli dan padala u Čapljini nije promijenila namjeru velikog broja Čapljinaca da dođu na Trg slobode i postanu članovi Udruge ''Naš Hajduk'' čime su postali i članovi HNK ''Hajduk'' Split.

U akciji koju je danas organizirala Torcida Čapljina, HNK ''Hajduk'' Split dobio je čak 216 novih članova.

''Današnja akcija je uspješno završena - učlanjeno 216 članova, a najmlađi član ima 2 mjeseca! Ako se netko nije stigao učlaniti tijekom nedjelje ima mogućnost to učiniti do kraja tjedna u tvrtki 'Inforocore Computers' u Čapljini, nakon čega formulare nosimo za Split. Zahvaljujemo se ovim putem svim članovima Hajdučke obitelji! Ljestica je podignuta visoko, ostali gradovi, DPH i Hajdukovci - nadmašite nas ako možete'', ističu za Bljesak.info iz Torcide Čapljina.

U akciji koju je danas organizirala Torcida apljina HNK Hajduk Split je dobio 216 novih lanova za 2016. godinu. Hvala organizatorima i svima koji su sudjelovali. Navija Hajduka - lan Hajduka!

Posted by Naš Hajduk on Sunday, January 10, 2016

Inače, radi se o akciji koja će biti provođena i u ostalim gradovima, a ova današnja u Čapljini prva je na području Hercegovine.

''Došlo je vrijeme da još jednom pokažemo što svima nama znači HNK 'Hajduk' Split, jer biti član Hajduka je čast i privilegija. Hajduk je uvijek bio klub naroda i naša odgovornost je da tako uvijek i ostane, stoga molimo sve Hajdukovce da se odreknu par kava, kutije cigareta i neke sitnice i uplate članarinu koja ide kao pozajmica HNK 'Hajduk' Split, pri čemu svi navijači učlanjeni u udrugu 'Naš Hajduk' i različite DPH sudjeluju navijačkom stjecanju vlasničkog udjela u HNK 'Hajduk' Split'', pojasnili su iz Torcide Čapljina za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close