velež ključ

U Vrapčićima bi mogla pasti odluka o novom prvaku

Sport / Nogomet | 15. 04. 2015. u 12:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom Veležu najsretniji bi bili da sezona završi sada pa da mogu na miru na odmor i pripremati planove za iduću sezonu i krenuti ispočetka, jer ova sezona definitivno neće zaslužiti epitet uspješne.

No, sezona još nije ni blizu gotova i Velež će morati odraditi ovih preostalih kola u Premier ligi, u kojoj nikako ne mogu ispasti, a i ona minijaturna šansa da će se domoći europskih pozicija nestala je nakon poraza kod Olimpica prošle subote.

Međutim, njegovi rezultati mogli bi itekako utjecati na rasplet na vrhu. Naime, od četvorke koja se bori za naslov prvaka, čak tri kluba im dolaze u goste! Jednog kandidata za naslov su već dobili, pobijedili su Sarajevo s 2:0, a sada će redom igrati protiv Širokog Brijega, Zrinjskog i, na samom kraju, protiv Željezničara.

Prvo će ove subote dočekati lidera na ljestvici, Široki Brijeg, a onda samo sedam dana kasnije odigrat će gradski derbi protiv Zrinjskog. Čini se da će upravo te dvije utakmice biti među ključnima, ako ne i ključne, kada je u pitanju borba za prvu poziciju.

Ona ekipa koja neporažena prođe Vrapčiće napravit će dobar posao u nastojanjima da se domogne naslova prvaka, a Sarajevo će se iz prikrajka nadati da Velež uzme svih šest bodova u tim susretima.

Istina je da Rođenima ti bodovi "ne trebaju", no oni su ove sezone toliko nepredvidivi da ni oni sami ne mogu prognozirati kako će odigrati u tim utakmicama.

Kopirati
Drag cursor here to close