Reakcije na ždrijeb

U sarajevskim klubovima zadovoljni, Musa: Nikako nam se ne da negdje blizu!

Sport / Nogomet | 23. 06. 2014. u 14:24 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od tri predstavnika BiH u Europskoj ligi najnezadovoljniji je Široki Brijeg koji mora na gostovanje u Azerbajdžan.

“Nikako nam se ne da pa da dobijemo, na primjer, protivnika iz okruženja, nego opet moramo putovati u daleki Azerbajdžan. Bez obzira na to, mi smo planirali proći u naredno kolo. Svaka pobjeda, svaki bod, važan je ne samo nama, nego i svim klubovima u Bosni i Hercegovini", prenio je "Dnevni avaz" prve utiske trenera Širokobriježana Slavena Muse poslije ždrijeba.

Pobjednik Kupa Sarajevo uključit će se u 2. pretkolu i igrati protiv pobjednika dvomeča norveškog Haugesunda ili velškog Airbus UK Broughtona.

“U prošlosti smo pokazali da nam odgovaraju protivnici iz skandinavskih zemalja, te s te strane mogu biti zadovoljan ždrijebom, uzimajući u obzir da su Norvežani favoriti protiv ekipe iz Walesa. Ipak, u nogometu je sve moguće i o nekim detaljima ne bih mogao više govoriti, dok detaljno ne analiziramo obje ekipe.", kazao je za službenu stranicu kluba s Koševa Dženan Uščuplić, trener prvog tima FK Sarajevo, dodavši:

"Mi ćemo nastojati u ova dva susreta da odigramo što bolje i da prikažemo kvalitetnu igru. Jasno je, želimo proći dalje, ali imamo još dosta toga da odradimo na pripremama, kako bi se adekvatno spremili za utakmice protiv Haugesunda ili Broughtona."

Nogometaši Željezničara u 1. pretkolu Europske lige igrat će protiv predstavnika Crne Gore - cetinjskog Lovćena.

Novi sef stručnog štaba četvrtoplasirane ekipe iz Premijer lige BiH Admir Adžem zadovoljan je ždrijebom, prije svega, kako je kazao, što je njegov tim izbjegao daleko gostovanje.

“Sretna je okolnost što smo izbjegli neku ekipe iz npr. bivših sovjetskih republika, da ne gubimo vrijeme na duga putovanja, jer nam je svaki dan priprema dobrodošao. Što se tiče snage protivnika, o ekipi Lovćena još ništa ne znamo. Od danas počinjemo skupljati informacije, za nekoliko dana bit ćemo obavješteniji i znat ćemo s kim igramo i kakve su nam šanse. Također, veliki plus je što revanš igramo pred našom publikom, sasvim je sigurno da ćemo imati veliku pomoć u našim navijačima”, rekao je Adžem.

Kopirati
Drag cursor here to close