Široki Brijeg na nogama

U pretprodaji ''planulo'' više od 1.000 ulaznica za finale Kupa na Pecari

Sport / Nogomet | 16. 05. 2017. u 16:33 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 1.000 ulaznica za finalni susret Kupa BiH na Pecari ''planulo'' je u pretprodaji organiziranoj u utorak u Širokom Brijegu, Posušju, Grudama i Ljubuškom, potvrđeno je za Bljesak.info iz Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Većina ulaznica kupljena je u Širokom Brijegu gdje je na Trgu širokobrijeških žrtava u jednom trenutku nestalo ulaznica te su klupski djelatnici morali donijeti još nekoliko stotina s obzirom da su brojni navijači nestrpljivo čekali svoje ulaznice.

Najveće zanimanje navijači su pokazali za tribinu Sjever, a još su otvorene tribina Jug te Istok, a cijena za sve tri tribine iznosi 5 KM dok se dječje ulaznice prodaju za 1 KM.

Pretprodaja se nastavlja u srijedu od 9.00 sati u klupskom restoranu ''Plavo-bijeli'' koji se nalazi u sklopu tribine Sjever stadiona Pecara.

Uzvratni susret finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Sarajeva igra se u srijedu od 20.00 sati na Pecari uz izravan prijenos na ArenaSport. Iz kluba su ranije potvrdili da je u prodaju pušteno 5.200 ulaznica te se očekuje da će stadion biti rasprodan.

Kopirati
Drag cursor here to close