U Mostaru upriličen prijem za prvake BiH u futsalu
Mostar SG Staklorad
OBJAVA: Četvrtak, 20. travnja 2017. 14:07
IZVOR: Bljesak.info/Mostarski.ba
AUTOR: Z.s.
Staklorad SG prijem VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad VijecnicaStari Grad Staklorad Vijecnica
1
Staklorad SG prijem Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica
Stari Grad Staklorad Vijecnica

Gradski sportski centar i dvorana je još uvijek tema, a ovaj uspjeh je još jedan od dokaza koliko je taj centar potreban Gradu Mostaru", rekao je gradonačelnik Bešlić dodajući kako je Grad izdvojio dodatna sredstva kao poticaj novim prvacima

Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić, u suradnji sa Sportskim savezom Grada Mostara, danas je upriličio prijem za ekipu Futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorad koji su osvojili titulu prvaka BiH u futsalu.

Gradonačelnik Bešlić ovom prilikom je čestitao igračima i upravi kluba na velikom sportskom ostvarenju.

"Ovo je veliki uspjeh za futsal i uopće sport u Mostaru. Ovi momci, zajedno sa upravom kluba, uradili su odličan posao. Grad Mostar je, kroz Sportski savez, učinio sve što je u njegovoj moći da im olakša put ka uspjehu. Nažalost Gradski sportski centar i dvorana je još uvijek tema, a ovaj uspjeh je još jedan od dokaza koliko je taj centar potreban Gradu Mostaru", rekao je gradonačelnik Bešlić dodajući kako je Grad izdvojio dodatna sredstva kao poticaj novim prvacima.

Predsjednik kluba Amel Bajgorić istakao je kako je put do osvajanja bio težak ali da su igrači pokazali karakter.

"Veoma teško je bilo doći do cilja, na sreću smogli samo snagu i ostvarili rezultat. Pred nama je druga utakmica finala kupa u Sarajevu i želimo osvojiti duplu krunu", rekao je Bajgorić podsjećajući kako je u prvoj utakmici finala FK Mostar Staklorad u Mostaru pobijedio ekipu Centra iz Sarajeva rezultatom 5:3.

"Nakon finala svu našu snagu ćemo preusmjeriti na prvo pretkolo Futsal lige prvaka. Želja nam je da upravu u prvom pretkolu budemo domaćini u Mostaru, naravno za to će nam biti potrebna pomoć i gradskih vlasti te se nadam da ćemo u tome uspjeti", rekao je Bajgorić.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara pridružio se čestitkama klubu i izrazio nadu da će Mostar dobiti adekvatnu dvoranu za dvoranske sportove.

"Ovaj uspjeh je dokaz da je Mostar sportski grad. Zamislite samo da naši sportaši imaju uvjete kao u drugim većim gradovima, gdje bi im kraj bio", istaknuo je Šišić.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Korisnik GradaMostara
1. Korisnik GradaMostara
prije 154 dan.
Čestitke! Samo nek titule dolaze u Mostar za bilo koji sport bilo koji klub.
+16
-0
0
BA
Chrome