Domaćin natjecanja

U Mostaru prvo balkansko prvenstvo u natural bodybuildingu i fitnessu

Sport / Flash | 12. 08. 2014. u 10:58 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar 20. rujna biti će domaćin prvog balkanskog prvenstva u natural bodybuildingu i fitnessu u organizaciji Musclemanije, najpoznatije svjetske federacije u ovom sportu.

Ovo je prvi put da se u našoj zemlji organizira ovakvo natjecanje, te je ovo idealna prilika za sve one koji sebe ne vide u "modernom" bodybuildingu.

Promotor ovog prvenstva u BiH je Ljubušak Adis Jakić, jedan od najuspješnijih fitness sportista, trostruki europski prvak koji poziva sve mlade sportaše iz BiH i sa Balkana da se prijave na ovo natjecanje.

Naime, pobjednicima će biti omogućen izravan plasman na Europsko prvenstvo koje će biti održano u listopadu u Barceloni.

''Ovog natjecanja kod nas iduće godine neće biti. Iduće godine ovo balkansko prvenstvo u natural bodybuildingu će biti organizirano u Bugarskoj ili Turskoj, tako da je ovo jedinstvena prilika da se pridružite, jer je na domaćem terenu. Natjecanje je za početnike, tako da se svako može prijaviti'', rekao je Adis Jakić.

Na Balkanskom prvenstvu moći će nastupiti sportaši u disciplinama: Natural Bodybuilding i Fitness Model za žene i muškarce i Physique za muškarce.
Jakić koji je i pobornik natural bodybuildinga, dakle, izgradnje tijela bez korištenja steroida i drugih dopinga, ističe da je ponosan što je napokon uspio dovesti ovo veliko natjecanje u BiH koja će postati i centar Balkana u ovom sportu.

Do natjecanja je ostalo još šest tjedana, a natjecatelji će biti raspoređeni u bodybuilding, fitness model i physique kategoriji. On-line registracija je tek počela, a slobodno se možete obratiti na facebook stranici: KLUB ADIS JAKIĆ ako imate bilo kakvih pitanja o natjecanju, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close