Sport talent

U Mostaru pokrenuta nogometna i košarkaška akademija

Sport / Flash | 31. 05. 2016. u 07:14 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Univerzalna sportska škola Sport talent je pokrenula nogometnu i košarkašku akademiju.

Ove dvije akademije su osnovane sa ciljem da djeca koja pokazu talent za ova dva najpopularnija sporta, nakon završenog višestranog programa u univerzalnoj sportskoj školi budu usmjerena u ove specijalizirane akademije za nogomet i košarku.

Obje akademije će raditi sa uzrastima djece do 16 godina, s tim da će košarkaška akademija biti isključivo za dječake, dok će u nogometnoj akademiji osim dječaka biti uključene i djevojčice sto je također nešto novo na ovim prostorima.

Nogometaši će za svoje treninge, osim Karting terena, koristiti i novootvorene terene Arena centra gdje imaju odlične uvijete s većim terenima za treninge.

Sa mladim nogometašima i nogometašicama će raditi već uhodana trenerska ekipa predvođena Feđom Kulaglićem,trenerom golmana HSK Zrinjskog, kojoj će se pridružiti i najbolji strijelac u povijesti Zrinjskog Krešimir Kordić, koji je nedavno diplomirao na višem trenerskom studiju.

U košarkaškoj akademiji koje je već počela s radom treninzi će se odvijati u školskim dvoranama širom Mostara. U radu sa talentiranim košarkašima će osim trenera Marija Glibića biti uključeni i trener u mladim reprezentacijama BiH Boris Džidić, Ivica Petrić, te Vedran Princ, košarkaš Zrinjskog, te bivši proslavljeni košarkaš Cibone i Cedevite i bivši reprezentativac BiH.

Kroz idući period obje akademije će raditi po ustaljenom rasporedu, a kruna sezone će biti kamp koji će se održati u Neumu krajem lipnja. Kamp će biti za sve članove Sport talenta, ali će u sklopu kampa biti organizirani specijalni programi za članove nogometne i košarkaške akademije.

Sve dodatne informacije o radu akademija mogu se dobiti dobiti na telefonski broj 063980975

Kopirati
Drag cursor here to close