Liga MZ Široki Brijeg

Turčinovići preko jedanaesteraca slavili protiv Lijeve Obale i obranili titulu prvaka

Sport / Flash | 19. 08. 2014. u 10:34 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U finalu Lige MZ Široki Brijeg pred 3.000 gledatelja na stadionu Pecara Turčinovići su obranili naslov prvaka svladavši na jedanaesterce (4:3) ekipu Lijeve Obale. Nakon regularnih 90 minuta rezultat je glasio 0:0.

Gledatelji u regularnih 90 minuta nisu se baš mogli nagledati lijepog nogometa, a Lijeva Obala, iako je bila favorit, nije pokazala bolju igru od Turčinovića koji su cijelu utakmicu vršili pritisak, no svega su par puta opasnije zaprijetili vrataru Stipi Sesaru. 

Lijeva Obala je sredinom drugog dijela imala najveću priliku za postizanje pogotka. David Zovko pucao je s 20-ak metara, lopta je udarila u gredu te ju je vratar Rade Bubalo uspješno zaustavio na samoj gol liniji. 

U lutriji jedanaesteraca Turčinovići su kreirali veliki preokret. Nakon što su promašili jedan kazneni udarac, Lijeva Obala je vodila, a zatim su dva njena igrača zaredom promašila dva jedanaesterca, a Turčinovići su do kraja sve pogodili te je uslijedilo veliko slavlje na Pecari.

Nakon utakmice dodijeljene su nagrade najboljima u ovogodišnjoj ligi. Igračem finalne utakmice proglašen je Ivan Bubalo Buša iz Turčinovića. Najbolji vratar je Rade Bubalo, također iz Turčinovića, dok je najboljim strijelcem proglašen Danijel Kvesić iz Dužica. Najboljim igračem lige proglašen je Ante Marušić iz Lijeve Obale. Trofej za fair-play dobila je MZ Mokro.

Kopirati
Drag cursor here to close