Poljud drhtao do kraja

Tudor: Ovo je bilo pola sata sramotnog Hajduka!

Sport / Nogomet | 25. 07. 2014. u 10:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Hajduka su u uzvratu 2. pretkola Europske lige na Poljudu izgubili od irskog Dundalka 1-2. No, i s porazom Hajduk ide dalje, jer je slavio u prvoj utakmici prije tjedan dana, tada je bilo 2-0.

Ipak, petnaestak tisuća gledatelja na Poljudu strepilo je do zadnjeg trenutka, jer su Irci prijetili da još jednim golom izbace Hajduk koji je već bio proslavio ulazak u treće pretkolo.

“Jedino što je dobro danas bilo je navijanje, dekor i sat vremena solidnog Hajduka. I pola sata sramotnog Hajduka. To je rezime. Sat solidnog i pola sata sramotnog!”, bjesnio je Hajdukov trener Igor Tudor nakon utakmice.

“Nakon pogreške Jozinovića uvukao se nemir. Izgubila se nit kvalitete. U nas se uvukla nervoza, nesigurnost, pritisak... Ovo je bila velika škola. Znači, svi smo večeras dosta pametniji nakon ovakve utakmice. Po pitanju svega, ali eto, imamo sreću da smo prošli”.

U 3. pretkolu ih čeka kazahstanski Šahter iz Karagandija. Prvi dvoboj igrat će se 31. srpnja u Karagandiju, a uzvrat je 7. kolovoza u Splitu.

Kopirati
Drag cursor here to close