Europska liga

Tri predstavnika BiH večeras love povoljan rezultat

Sport / Nogomet | 17. 07. 2014. u 08:37 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva, Željezničara i Širokog Brijega danas igraju prve susrete drugog pretkola UEFA Europa lige.

Prvi na teren izaći će Širokobriježani koji od 19 sati u gostima igraju protiv češke ekipe Mlada Boleslav. Česi su favoriti u ovom susretu, ali Širokobriježani unatoč tome očekuju povoljan rezultat uoči revanša na "Pecari".

- Moramo pogreške svesti na minimum. Ukoliko u igri prema naprijed budemo raspoloženi imamo se pravo nadati dobrom rezultatu - kazao je trener Širokog Slaven Musa.

Nogometaši Željezničara u Skoplju se sastaju s Metalurgom. Igrači trenera Admira Adžema s optimizmom očekuju meč s makedonskim prvoligašem i uvjereni su u dalji plasman. Susret počinje u 20 sati i 30 minuta.

- Ekipu Metalurga smo dobro upoznali i smatram da se radi o dosta kvalitetnom sastavu. Kada je riječ o mojoj ekipi najvažnije mi je da su svi igrači zdravi i spremni za utakmicu. Sa svakim pozitivnim rezultatom bio bih zadovoljan - kazao je Adžem uoči utakmice.

Ekipa Sarajeva, pobjednika Kupa BiH, svoj prvi službeni meč u ovoj sezoni igra na stadionu "Asim Ferhatović Hase". Protivnik u drugom pretkolu Europa lige je norveški Haugesund.

Ekipa Dženana Uščuplića u ovu sezonu ulazi s puno optimizma uvjerena da može napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

- Obavili smo adekvatne pripreme, odigrali smo tri utakmice s jakim protivnicima i spremno dočekujemo utakmicu s Norvežanima. Svih 25 igrača koji su prijavljeni za ovu utakmicu su maksimalno spremni i motivirani da nastavimo ono što smo radili u prošloj sezoni - kazao je Uščuplić.

Susret počinje u 21 sat. Uzvratne utakmice na rasporedu su za sedam dana.

Kopirati
Drag cursor here to close