preveliko zanimanje

Trening reprezentacije zatvoren za javnost zbog sigurnosnih razloga

Sport / Nogomet | 24. 03. 2015. u 09:25 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trening nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine najavljen za popodne, definitivno neće biti otvoren za publiku zbog tehničkih i sigurnosnih razloga.

Objektivno objekt Trening centra nema uvjete za organizaciju "javnog treninga Zmajeva", jer bi ovakav skup privukao između tri i četiri tisuće posjetitelja, a Centar ima samo 1.500 stolica.

Na druženje s Džekom, Begovićem, Pjanićem, Spahom i ostalim Zmajevima došlo bi više od tisuću djece, koja da bi ušla na stadion, u skladu sa Zakonom o održavanju sportskih manifestacija u ZDK-u, moraju imati pratitelja.

Time bi veliki broj onih koji bi došli gledati javni trening, među kojima bi bila i djeca, ostao ispred centra bez mogućnosti ulaska u gledalište.

Dolazak i parking većeg broja automobila u blizini Centra nije moguć. Ovi detalji kao i neka druga pitanja tehničke prirode nije moguće riješiti kada je u pitanju organizacija javnog treninga "Zmajeva" u okviru Trening centra.

Opće je mišljenje da javni trening "Zmajeva" se može organizirati samo na Bilinom polju ili na glavnom terenu SRC Kamberovići, jer je zanimanje navijača, posebno djece i mladih, puno veće nego što su kapaciteti gledališta Trening centra Nogometnog saveza BiH u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close