Skandal na futsalu

Trener sarajevskog Centra torbom izbio loptu i spriječio pogodak!

Sport / Flash | 16. 02. 2016. u 11:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki derbi futsal Premijer lige između Mostara Stari Grad i sarajevskog Centra završio je na incidentan način.

Više od 300 gledatelja u mostarskoj dvorani USRC Midhat Hujdur sve do 40. minute susreta svjedočilo je uzbudljivom ogledu ponajboljih igrača futsala u BiH, a onda su uslijedile nemile scene.

Nekoliko sekundi prije kraja susreta gosti iz Sarajeva uspjeli poravnati na 5:5, nakon čega je došlo do sukoba, privremenog prekida susreta i tri crvena kartona kojeg su dobili golman domaćih Eldin Hasanspahić te Sedin Mulaosmanović i Edin Salčin iz gostujuće momčadi.

Prema izvješću delegata, spomenuti Salčin pokušao se i fizički obračunati s golmanom domaćih te gledateljima u čemu je spriječen od strane zaštitara i policije. Također, zabilježeno je i nesportsko ponašanje trenera Centra Josipa Lokmera koji je u teren ubacio sportsku torbu i tako spriječio siguran pogodak domaćih!

– Sve se odigralo vrlo brzo, dok će svakako pojedinci odgovarati za incidente. Sudac nije svirao očigledan prekršaj za nas, protivnički trener je ubacio torbu i ometao igru, a mogao se promijeniti rezultat. Sve je ovo vrlo ružno, kaže za Dnevni list trener Mostara SG Mirsad Fazlinović.

Mostar SG je sa zasad neriješenim ishodom ostao na vodećoj poziciji Premijer lige s bodom prednosti. Momčad je očekivala pobjedu, ali ostvaren je remi, no sva događanja pojačala su Mostarcima želje za prvim mjestom.

– Moji igrači su plakali nakon utakmice. Mogli smo pobijediti, ali ovo što se dogodilo još je više pojačalo želju i žar u nama za osvajanjem prvog mjesta. Još smo vodeća momčad, a do kraja ćemo se potruditi da to i ostanemo, zaključio je strateg Mostara SG Mirsad Fazlinović

Kopirati
Drag cursor here to close