Visoke ambicije

Trener GOŠK-a bi pojačanja, ali "ga nitko ne čuje"

Sport / Nogomet | 10. 02. 2015. u 12:27 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dosadašnjem tijeku priprema gabelski GOŠK je test utakmice igrao isključivo s klubovima iz višeg ranga natjecanja te unatoč dva remija i tri tijesna poraza dokazao da itekako posjeduje kvalitetu.

U posljednjih par dana su to na svojoj koži osjetile i momčadi tuzlanske Slobode i sarajevskog Željezničara.

“Dok smo mi u tim utakmicama igrali s najboljom postavom, bili smo u vodstvu. Tek kad smo izmijenjali sastave protivnici su stigli do preokreta”, kaže za Dnevni list trener GOŠK-a Darko Vojvodić dodavši:

“Da sam ja trener Slobode ili Željezničara, ne bih mirno spavao. Ali vidim po reakcijama u medijima da su i oni shvatili koliko su te utakmice pokazale njihove slabosti pa traže nova pojačanja. S druge strane, mi smo odigrali dobre mečeve, ali je sigurno i to da se uvijek može bolje”, govori Vojvodić.

U posljednjem duelu s Plavima, strijelci su bili Matej Rozić i Luka Anković, najperspektivniji igrač Gabeljana čiji je pokojni djed bio slavni olimpijac Andrija Anković. Matej Rozić je ranije zabio gol i Veležu te potvrdio da se nakon teške ozljede konačno vraća u pravu formu.

“Da sutra počinje prvenstvo, stavio bih ga u početnu postavu, zaista je opravdao očekivanja dosad”, istaknuo je Vojvodić.

Ipak i ranije je šef struke Gabeljana isticao kako ekipi treba po jedan stoper i zadnji vezni ili jedan igrač koji ima karakteristike za igranje obje ove pozicije.

“Govorim ja to stalno, ali izgleda da me nitko ne čuje”, upozorio je Vojvodić, prenosi Dnevni list.

Gabeljani imaju još pet dogovorenih utakmica do starta proljetnog dijela u Prvoj ligi FBiH, a u srijedu bi trebali igrati protiv Hrvatskog Dragovoljca.

Kopirati
Drag cursor here to close