Na pomolu spektakl

Tomislav Spahović izazvao Denisa Stojnića na meč

Sport / Flash | 27. 10. 2015. u 08:25 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BiH MMA borac Tomislav Spahović, prema trenutnim najavama, narednu borbu trebao bi imati 20. studenog u novoj riječkoj dvorani Zamet, u okviru manifestacije Final Fight Championshipa 21.

Spahović bi se na FFC-u trebao boriti protiv Marcina Prachnija za titulu FFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Na svom službenom Facebook profilu Spahović je najavio borbu, ali je i dodao ponudu za MMA borca Denisa Stojnića.

“Tomislav Spahović vs Marcin Prachnio - 20.11 Rijeka FFC 20. Kako imam četiri pobjede u nizu u FFC ringu, došlo je to vrijeme. Borim se za titulu prvaka poluteške kategorije protiv Marcina Prachnija. On je član Golden Gloryja i sprema se sa Denisom Stojnićem za nastup protiv mene. Mislim da su mu slabi sparing partneri. Trebao bi imati bolje da bi se dobro spremio za mene“, poručio je Spahović i dodao:

“Ako slučajno dođe do ozljede Marcina Prachnija, kao što je to obično slučaj u našem sportu, neka uskoči njegov glavni sparing partner Denis Stojnić. Rado ću mu prirediti dobrodošlicu u FFC-u. U bilo kojoj kategoriji, može i u teškoj”.

S obzirom da bi ovo definitivno bila borba koja bi izazvala veliko zanimanje među ljubiteljima borilačkih sportova, svoje mišljenje dao je Denis Stojnić.

“Drago mi je što redovno dobivam toliku medijsku pažnju od hrvatskih medija. To znači da me cijene kao sportaša. Što se tiče prozivke od mog sugrađanina Tome, nije problem da dođe do ovog sportskog spektakla i mislim da bi svi u Sarajevu htjeli da vide taj meč. Zamolit ću njegovog organizatora da kontaktira mog menadžera da dogovorimo datum i cijenu koju bih prihvatio. Samo ću reći da ga sigurno neću odbiti, kao što je to uradio Mirko Filipović s ludom cijenom od 250.000 eura da se bori sa mnom. Mirko je za sada za mene prošlost, jer se bori u najpriznatijoj federaciji u našem sportu, u UFC-u i poštujem njegovu cijenu koju je tražio za taj meč. Ja sam sportaš od glave do pete. Dolazim iz jedne sportske i policijske obitelj, u kojoj poštujemo druge i zakon. Tomo bi morao raditi sa mnom meč u teškoj kategoriji, kao što je to i izjavio. Ovaj meč bi mu mnogo pomogao da napreduje i da se bori čak u najjačoj federaciji u MMA sportu. Ipak ja iza sebe imam velikog šampiona Caina Velasqueza, koji me nije uspio nokautirati, te najkrvaviji meč u povijesti sa Stefanom Struveom. U ovoj godini sam nokautom pobijedio bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza i legendarnog nokautera Mightyja Moa, tako da je sada do FFC-a da kontaktiraju mog menadžera, te da dogovorimo financijski dio i datum meča. Kada se dogovorimo, bit ću spreman za taj meč“, izjavio je Stojnić.

Kopirati
Drag cursor here to close