Prvo pojačanje

Todorović potpisao do 2017.: Želim pomoći Zrinjskom da obrani naslov!

Sport / Nogomet | 09. 12. 2014. u 13:11 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski potpisao je ugovor s najnovijim pojačanjem za proljetni dio sezone. Vezni igrač Ognjen Todorović bio je odavno želja mostarskog premierligaša i čim je istekao njegov ugovor sa Sarajevom u redovima aktualnog prvaka brzo su reagirali.

25-godišnji vezni igrač potpisao je sa Zrinjskim ugovor na dvije i pol sezone, te će ojačati sredinu terena u igri branitelja naslova.

“Ognjena dobro znamo i u Premier ligi je već ostavio trag. Posjeduje neospornu kvalitetu i uvjereni smo da će nam pomoći u nastojanjima da ostvarimo svoj cilj, a on je svima poznat – obraniti titulu prvaka BiH”, kazao je izvršni dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta.

Na pitanje novinara kako to da je pojačanje Zrinjskom igrač kojeg nije željelo Sarajevo, jedan od najvećih konkurenata Mostarcima, Šulenta je odgovorio:
“Prihvaćam svaku kritiku ako je utemeljena, ali Todorović je naša želja odavno i da s njim imamo dugoročnije namjere govori i ugovor koji je potpisan do ljeta 2017. Njega dugo pratimo i sada smo samo iskoristili činjenicu da je u Sarajevu izgubio status, odnosno da mu je ugovor istekao”, kazao je Šulenta.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH u Sarajevo je početkom 2013. godine stigao iz izraelske lige.

Na početku je bio jedan od ključnih igrača Sarajeva, no u jesenskom dijelu sezone pao je u drugi plan. Stoga mu je Zrinjski praktično drugi početak.

“Znam dobro kakvi su ciljevi Zrinjskog i kakve su mogućnosti momčadi. Dolazim s namjerom da pomognem novim suigračima da ih zajedno pokušamo ostvariti. Očekujem od sebe da svojim igrama opravdam svoj dolazak i da se na kraju radujemo osvajanju naslova prvaka”, kazao je Todorović.

Todorović po svemu sudeći neće biti posljednje pojačanje Zrinjskog. Kako je Šulenta kazao klub je u poodmaklim pregovorima s još dvojicom veznjaka, pa treba očekivati da Mostarci na tim pozicijama dobiju prinove.

Pripreme za nastavak sezone Zrinjski će početi 12. siječnja.

Kopirati
Drag cursor here to close