Propušta Real?

Thomas Müller falit će Bayernu protiv Borussije i Reala

Sport / Flash | 03. 04. 2017. u 22:20 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najkonstantnijih nogometaša Bayerna i Elfa, 27- godišnji Thomas Müller, praktično se po prvi put u karijeri suočio s ozbiljnijom ozljedom.

Više je nego vidljivo na svakoj utakmici kako igrače njegove klase i njegova osjećaja za gol protivnički braniči nemilosrdno ''gaze'', ali žilavi Müller uvijek je bio za korak brži od pogibljenih startova.

Međutim, na zadnjoj utakmici njegova tima, koju je FC Bayern protiv Augsburga dobio s impozantnih 6:0, Thomas Müller dobio je udarac u gležanj i zbog bolova koje je naknadno osjetio, propustiti će dvoboj protiv Hoffenheima, vjerojatno i protiv Borussije Dortmund u subotu, a moguće i prvu utakmicu Lige prvaka protiv Reala, 12. travnja.

"Vjerujem da od srijede Thomas može započeti s individualnim treningom. Sigurni smo da će za real biti potpuno spreman", kazao je tim povodom njegov trener Carlo Ancelotti.

Nenavikao na ozljede, Müller je događaj s utakmice protiv Augsburga primio vrlo ležerno, riječima ''Jedan Indijanac ne zna što su to bolovi". Međutim, očito je kako nije bilo posve tako bezbolno.

Ovaj napadač jedno je vrijeme bio u nemilosti ranijeg trenera Guardiole, a kasnije čak i kod Ancelottija, ali njegova posebna uloga u timu Bayerna unatoč svemu nikad nije dovođena u pitanje niti se ozbiljno kalkuliralo s njegovim eventualnim odlaskom iz Münchena.

Kopirati
Drag cursor here to close