neredi

Tajnik crnogorskog saveza: Naši navijači su barbari i licemjeri!

Sport / Nogomet | 28. 03. 2015. u 13:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavni tajnik Crnogorskog nogometnog saveza Momir Đurđevac ispričao se Rusima za neugodnosti doživljene u Podgorici, a navijače svoje reprezentacije je nazvao licemjerima i barbarima.

"Ti navijači pjevaju 'Volim te Crna Goro', a onda bacaju baklje, vrijeđaju protivnika i stvaraju nerede gdje god se pojave. To je čisto licemjerstvo. Ostavili smo dojam o nama kao barbarima i to je potpuna katastrofa. Ispostavlja se kako ne zaslužujemo imati državu, nogometnu reprezentaciju ili mjesto na velikom natjecanju. Smatram kako se utakmica nije trebala nastaviti nakon incidenta u prvoj minuti i možemo samo zahvaliti Bogu što nije bilo teže ozlijeđenih”, izjavio je Đurđevac čija će reprezentacija vjerojatno do kraja kvalifikacija igrati pred praznim tribinama.

“Najvjerojatnije ćemo morati platiti visoku kaznu i možemo se pozdraviti s nastupom na EURU, ali najviše me je strah što se ovakva situacija može ponoviti ukoliko netko ne kaže 'Dosta'. Pa tko će htjeti igrati za reprezentaciju u ovakvoj situaciji, jer ovi su igrači sanjali kako mogu malu zemlju kao što je naša odvesti na veliko natjecanje, a sada im je jasno kako nećemo otići nikuda", dodao je Đurđevac.

Kopirati
Drag cursor here to close