bože, svjetlana

Svjetlana Kuznjecova se šišala na pauzi meča u Singapuru!

Sport / Flash | 24. 10. 2016. u 20:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruskinja Svjetlana Kuznjecova ostat će upamćena po jednoj bizarnoj situaciji u meču koji je dobila protiv Agnieszke Radwanske u dvoboju prvog kola Bijele skupine na WTA Mastersu u Singapuru.

Naime, vjerojatno će se više pamtiti to da je na pauzi između gameova sebi ošišala kosu, nego njezin pobjednički rezultat od 7:5, 1:6, 7:5 po setovima.

Ona je odrezala dio repa koji joj je očito smetao u igri. Bilo je to pri rezultatu 0:2 u trećem setu.

"Ponekad ni najbolji frizeri ne mogu dati idealnu frizuru za određene situacije. Prilikom svakog udarca kosa mi je padala po očima pa sam morala odlučiti što je važnije: kosa, koja će ionako opet narasti, ili rezultat meča. Nisam morala predugo razmišljati", izjavila je Ruskinja nakon pobjede nad favoriziranom Poljakinjom.

Mučila se s kosom, mučila se u drugome setu i na početku trećega, to je bilo vidljivo i statistički, a i prostim okom.

Svjetlana Kuznjecova - Gdje s kosom?

"Prvo sam pokušavala ukrotiti kosu trakom, ali zbog težine i obujma kose to nije najbolje išlo. Pitala sam suca ima li on jedne velike škare. Kosa je već bila mokra i tvrda, tako da sa svojim malim škaricama sigurno ne bih uspjela. Još se čudim da sam uopće uspjela odsjeći kosu", kazala je Kuznjecova nakon meča.

Zanimljivo je da se Kuznjecova u zadnji čas plasirala na WTA Master, i to zahvaljujući pobjedi na turniru u Moskvi prije dva dana (6:2; 6:1 protiv Darije Gavrilove iz Australije).

Nakon turnira u svojoj zemlji, imala je samo 30 minuta vremena 'za presvlak', a onda je morala deset sati letjeti do Singapura.

Kuznjecova prije i nakon šišanja na terenu

Hoće li nakon ove pobjede i šišanja 'za prvu pomoć' morati kod frizera, još nije sigurna.

"Vidjet ću još. Znam da sam nakon promjene strana na terenu gotovo zapomagala: Bože, moja kosa! Sad prvo moram na miru vidjeti kako to sve izgleda", kazala je zadovoljna Kuznjecova, kojoj u okviru skupine još predstoje mečevi protiv Španjolke Garbine Muguruza i Čehinje Karoline Pliškove.

Kopirati
Drag cursor here to close