Novo pojačanje

Sven Dedić pojačao Zrinjski: "Crnov me je savjetovao da se ne dvoumim puno!"

Sport / Nogomet | 17. 12. 2014. u 11:56 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Ognjena Todorovića mostarski Zrinjski doveo je još jedno pojačanje za proljetni dio sezone. Novi igrač Zrinjskog je 23-godišnji Sven Dedić koji je potpisao s aktualnim prvakom na dvije i pol godine.

I Todorović je vezni igrač, no igra na poziciji ofenzivnog veznjaka, odnosno “polušpice” gdje Zrinjski, kako je kazao prvi operativac kluba Danko Šulenta, “nema dovoljno kvalitetnih rješenja”. Dedić je dijete NK Zagreb i ima preko 70 nastupa u HNL-u, no pošto mu je ljetos propao angažman u inozemstvo odigrao je polusezonu u drugoligašu Lučkom.

“Uvjereni smo da će Zrinjski biti prava sredina za njega gdje će svoj neosporni talent ovjeriti i uspjeti u onome čemu svi igrači teže – ostvarivanju kvalitetnog angažmana u inozemstvo, a istovremeno pomoći nama u ostvarenju naših ciljeva”, kazao je Šulenta.

Dedić je veliki prijatelj s ponajboljim igračem Zrinjskog Ivanom Crnovim koji mu je savjetovao da se ne premišlja puno nego da prihvati ponudu mostarskog kluba.

“Proveo sam pet godina u Zagrebu i tražio sam raskid ugovora na svoju štetu. Htio sam ići u inozemstvo, no nije mi se jedan očekivani angažman ostvario. Izgubio sam polusezonu i htio ostati u natjecateljskoj formi pa sam zato igrao u Drugoj ligi. Zrinjski se javio, brzo smo se dogovorili i sad sam tu”, kazao je novi igrač Zrinjskog Sven Dedić.

“Očekivanja su da budemo prvaci i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Zrinjski je bio prvak prošle sezone i ne vidim razloga da se to ne ponovi. Poznajem Premier ligu, barem ove top klubove. Znam da je liga fizički zahtjevna i dosta jaka, da su gostovanja tvrda, ali nadam se da ćemo uspjeti ostvariti cilj koji je postavljen.

Kopirati
Drag cursor here to close