Sukob u nezgodno vrijeme

Sušić: Zukanovića ne cijenim ni kao igrača ni čovjeka!

Sport / Nogomet | 21. 10. 2014. u 10:44 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri tjedna uoči jako važne kvalifikacijske utakmice za odlazak na Euro 2016. reprezentaciju BiH potresa novi skandal.

Stoper Chieva Ervin Zukanović, koji nije bio na popisu izbornika reprezentacije BiH Safeta Sušića za početak kvalifikacija napisao je na svom Facebook profilu da više neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine dok je izbornik Safet Sušić.

Zukanović insiniura kako bi vjerojatno bio u kadru da mu je menadžer Sead Sušić, brat izbornika BiH.

"Želim podsjetiti da sam ja jedini propatio što nisam otišao na Svjetsko prvenstvo u Brazil iako sam to zaslužio svojim igrama tokom kvalifikacija za isto. Nakon agonije neodlaska, poručivanja da im ne trebam i da se ne moram ni pojaviti jer kao viza i moja izjava su rekli sve, a moja igra nije značila ništa, to se nažalost i nakon Brazila nastavilo tako. Opet negativno i loše po mene. Svugdje drugo mi je bolje išlo nego 'kod kuće' pa sam tako u međuvremenu prešao u talijansku Seriju A, a sa Safetom je negdje stalo... Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže što treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto? To valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se što bi bilo da jesam?", napisao je Zukanović potvrdivši da je reprezentacija za njega gotova priča.

Danas se oglasio i sam Sušić koji odbacuje sve navode 27-godišnjeg nogometaša.

"To je priča stara nekoliko godina. Prije nego što je zaigrao za reprezentaciju on je pričao istu tu priču, kako nije u reprezentaciji samo zato što mu nije menadžer Sead Sušić. Nakon toga me zvao i ispričavao se i kleo kako on to nije rekao, a sada je opet izvukao tu priču koja apsolutno nije točna," kaže za Goal.com Sušić, koji ne želi zvati stopera Chieva zbog dva razloga:

"Prvi razlog je taj što ga ne cijenim kao igrača, a drugi što ga ne cijenim kao čovjeka i on je to više puta dokazao", kategoričan je Sušić.

Kopirati
Drag cursor here to close