Razmišljanja

Sušić: Šanse za plasman su nam male, ali treba pokušati napraviti čudo

Sport / Nogomet | 17. 11. 2014. u 07:07 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza nogometne reprezentacije BiH od reprezentacije Izraela u Haifi (3:0), izbornik BiH Safet Sušić je na konferenciji za medije čestitao domaćinu i najavio da će razmisliti o napuštanju kormila bh. nacionalnog tima.

"Želio bih čestitati Izraelu na pobjedi. Nadigrali su nas u svakom segmentu igre, pa čak i u tehničkom, u kojem smo smatrali da smo jači. Mi smo imali nekoliko prilika, ali to nije bilo dovoljno. Izrael je zasluženo pobijedio", rekao je Sušić i dodao da je na teren poslao najbolje što je BiH, desetkovana ozljedama, u ovom trenutku imala na raspolaganju, ali da to nije bilo dovoljno.

Naglasio je da će razmisliti o odlasku iz reprezentacije, te da će bh. javnost ubrzo saznati njegovu odluku i dodao da BiH u nastavku kvalifikacija ima vaoma male šanse za plasman na EP u Francuskoj, ali da treba pokušati 'napraviti čudo'.

"Šanse su nam male, ali treba pokušati napraviti čudo. I ranije sam govorio da će ekipa koja osvoji 18 bodova sigurno ići na europsko prvenstvo i još uvijek vjerujem u to", zaključio je Sušić.

Kopirati
Drag cursor here to close