Izbornik

Sušić 'napustio' emisiju izmoren pitanjima

Sport / Nogomet | 17. 07. 2014. u 07:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Safet Sušić, izbornik Bosne i Hercegovine, večeras je nakon nekoliko neugodnih novinarskih pitanja usred tv-emisije na BHT 1 odlučio iznenada prekinuti razgovor i napustiti emisiju.

''Ni u jednom trenutku nisam rekao da je to uspjeh, ali ne treba to nitko smatrati neuspjehom. Ostavili smo dobar dojam vjerojatno puno bolji u inozemstvu nego kod nas'', rekao je Sušić o turniru u Brazilu.

Dodao je kako smo oštećeni protiv Nigerije kao niti jedan reprezentacija na prvenstvu, ali i da je reprezentacija odigrala puno lošije tu utakmicu nego druge.

''Većina igrača imala je loš dan'', rekao je Sušić, koji je u emisiji gostovao telefonski, a na pitanje novinara odakle tolika želja da i dalje vodi reprezentaciju nakon svih događaja, rekao je kako su ljudi iz Saveza inzistirali da ostane izbornik.

''Našli smo zajednički jezik i ja sam ostao izbornik. Nakon SP-a želim odvesti reprezentaciju i na Euro. Možda će nakon toga doći netko drugi", rekao je Sušić.

''Ako vama to smeta, meni je žao. Vrijeme vrlo brzo prolazi i vjerojatno će doći netko drugi što je i vaša želja'', rekao je Sušić novinaru u studiju.

"Oprostite, ali mislim da sam dosta vaših pitanja odgovorio, nemam više vremena", zaključio je svoj nastup Sušić iz Pariza.

Kopirati
Drag cursor here to close